• Agykontroll

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr! Több hónapja foglalkozom agykonrollal/képességfejlesztéssel.Az lenne a kérdésem,hogy okozhat-e bármi zavart az agyban,illetve nem megfelelő működést ha rosszul használom.Lehet valamit sem jól csinálok.(silva féle módszer).Többször észrevettem hogy nem jó időrendben beszélek dolgokról,nem tartom veszélyesnek egyenlőre,de kérdezném,hogy lehet-e káros hatása rám nézve.Illetve ha lehet akkor mik azok? Az elmúlt időszakban fokozottan erős stresszhelyzeteknek voltam kitéve,ez mennyiben befolyásolhatja az agykontrollt? Tartok tőle,hogy hibás döntéseket hozok.. A tréningeket főként este, elalvás előtt csinálom.. Várom válaszát,és köszönöm a segítséget.

        Dr. Veress Dóra válasza a agykontroll témában

        Kedves Kérdező! Az agykontrollnak semmilyen káros hatása nem lesz Önre nézve. Gyakorolja nyugodtan, ártani nem árt magának. Nem a módszernek köszönhető, hogy rosszkor mond rossz dolgokat. A stresszhelyzet annyiban befolyásolhatja az agykontrollt, hogy nehezebben tud elmélyülni, mert "kifelé" figyel, de gyakorlással és türelemmel ezen a problémán át lehet lendülni. Ha fordítva teszi fel a kérdést, akkor sokkal érdekesebb a válasz. Ugyanis az agykontroll van jó hatással a stressz következményeire. A meditáló, befelé forduló állapot oldja a stresszt és relaxál, így kifejezetten jó hatású.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 04., 10:42; Megválaszolva: 2011. augusztus 07., 22:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: