Megemelkedett pulzus, mellkasi fájdalom, gombócérzés a torokban

Tisztelt Doktor Úr/Nő. Egy elég komplett irással jelentkezem remélem hogy nem lesz gond. Kezdem ott, hogy januárban mellkasi fájdalmaim jelentkeztek, valamint hirtelen nagyon megugrott a pulzusom, voltam kardiológusnál, ő azt mondta hogy a szivemnek semmi baja sincs, szedjek magne-b6-ot és elmúlik. Szedtem és el is múlt, azóta nincsenek ilyen panaszaim. Ahogy ez elmúlt, esténként egy gombócszerü "dolgot" éreztem a torkomban, nem tudtam vele mit kezdeni, de idővel ez is elmúlt. Ezután kezdett az arcom a bal oldalon halánték tájékon bizseregni, vagy nem is tudom hogy fejezzem ki, majd ezzel egy időben pánikrohamok jöttek rám itthon, csak itthon. Majd a bizsergés is abbamaradt, és jött hogy fáj a bal halántékom valamint a fülem, és a bőröm is, ez a mai napig is jelen van. A psychiáterhez még időhiány miatt nem jutottam el, de az orvos azt mondta hogy ezek a tünetek a stressz miatt vannak, de hogy őszinte legyek én ebben már nem nagyon hiszek, hogy ez mind amiatt van. Gondoltam arra is hogy ezek a fájdalmak a fogam miatt vannak (volt már egy begyulladt fogam, akkor ugyanigy fáj a halántékom és a fülem) de most fogfájásom nincsen. Remélem tud nekem segíteni.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza kardiológia témában

Tisztelt Kérdező!

A leírt tünetek nem egy szerv problémájára utalnak és valóban típusosak a stressz okozta funkcionális zavarban. A szervi okokat kizárták és így a következő lépés a stresszkezelés elsajátítása. Ehhez kérje pszichológus segítségét, lássa pszichiátriai szakrendelés is.

Kérdés: 2011. június 10., 19:36; Megválaszolva: 2011. június 13., 21:29
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Kezeletlen pszichiátriai betegség...
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Egy nagyon komoly problémával szembesültem, melyhez a segítségét, útmutatását szeretném kérni, hogy merre induljak...
Lehet hogy szociopata pszichopata...
Tiszelt Dr.Nő! Az lenne a kérdésem hogy lehetséges-e hogy pszichopata lettem / vagyok ? Kiskoromba a szülői bántalmazás is ért ,és nem igazán lett...
Gyógyszerek szedése rendben van igy?
Kedves Doktornő! Már 20 éve szedek gyógyszereket,alvás zavar depressió ,nyak tarkó merevedés,ezek a panaszaim.2020 januártól felfordult kicsit az...
Gyógyszer leszokás.
2004-ben kevert szorongásos és depressziós zavart diagnosztizáltak. Közepes fokú anxietas, dysthymia. Azóta változtak az életkörülményeim...
Rossz közérzet, félelem, és...
Tisztelt doktor úr/nő. Körülbelül egy éve kezdődtek a problémáim. Eleinte este sokszor elalvás előtt amikor már szinte félálomban voltam akkor...