• Xanax gyerek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Web Doktor! A Párom (80kg, 30 éves) minden este alváshoz fél xanaxot (0.5) szed 1.5 éve. Érdeklődnék, hogy ha gyermeket szeretnénk akkor ez valamilyen mértékeben befolyásolhatja a gyermek egészségügyi állapotát, a bevitt vegyi anyag(xanax) miatt? Válaszát előrei köszönöm: v.viki

        Dr. Merth Gábor válasza a spermakép témában

        Tisztelt Kérdező! A Xanax inkább a terhes/szoptatós anyukáknál okozhat problémát, épen emiatt ha jól tudom, terhesség alatt nem is szabad szedni. Férfiak esetében nem mutattak ki fertilitási zavarokat, illetve egyéb kóros eltérést. Ha mégis úgy döntenek, hogy a gyermeknemzés idejére leállnak a Xanax-xal, megjegyezném, hogy mindenképpen fokozatosan, lépcsőzetesen álljon le a párja a gyógyszerrel, mert a hirtelen leállás rebound hatást válthat ki, (szemléletesebben mondva, mint mikor a heroinistától elveszik a heroint), mely nyugtalansággal, alvászavarokkal, stb. járhat!


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 06., 12:01; Megválaszolva: 2011. június 07., 17:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés