leszázalékolás

Tisztelt Doktornő! Eddigi válaszait is nagyon köszönöm. Az lenne az újabb kérdésem, hogy a leszázalékoltatásnak mi a menete,? Jelenleg álláskereső vagyok a munkahelyem megszűnése is a betegségemből adódott. 34 évig folyamatosan dolgoztam, de már 24 éves korom azóta pszichiátriai kezelés alatt állok. Az utóbbi időben többször voltam emiatt kórházban sok gyógyszert szedek. Súlyos depresszióval és üldöztetési mániával fél évig kórházban voltam,. jelenleg bipoláris zavarral stb, küszködök. sajnos munkát sem találok szét esik a figyelmem becsapnak elhagyok mindent nem tudok koncentrálni. Jelenleg a tündérhegyi pszichiátrián fekszem. Kellene valaki segítő is aki el tudna igazítani, mert már intézkedni sem tudok össze-vissza passzolnak mindenhol mást mondanak. Válszát nagyon köszönöm előre is. Tisztelettel, Téki Sándorné

Dr. Pataky Nóra válasza leszázalékolás témában

Kedves Kérdező!

Az egészségkárosodás mértékét az NRSZH (Nemzeti Rehabilitációs és Szakértői Intézet) régi nevén ORSZI állapítja meg. A lakóhely szerint illetékes nyugdíjbiztosítási igazgatási szervnél lehet előterjeszteni. Először Igéybejelentő lapot valamint Nyilatkozatot kell kitöltenie, melyet elektronikus formában is megtehet. () Az igénybejelentő laphoz csatolni kell a Háziorvosi beutalót (4 oldalas) , korábbi zárójelentéseit, leleteit. Ezt követően értesíteni fogják az ORSZI vizsgálat időpontjáról.

Kérdés: 2011. március 19., 23:37 ;Megválaszolva: 2011. március 23., 13:16
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Nem vagyok Élő ember: (
Tisztelt Doktornő! 2007 február óta szedem a rivotrilt, több öngyilkossági kísérletem is volt már.Egy hetet feküdtem a pszihiátrián. Azóta...
Faxiprol 75
Mennyi idő után múlnak el az SSRI...
Baba pszichológia
Gyomorbántalmak, szorongás