szkizotipiás rendellenesség

T. Doktornő, érdeklődtem 23 éves Fiam szkizotipiás rendellenességével kapcsolatban. Köszönettel megkaptam a válaszát. Az lenne a kérdésem, van e lehetőség egy személyes konzultációra? - ahol akár mindketten is ott tudunk lenni, szülőként útmutatást kaphatnék, hogyan tudok támogatóként részt venni a gyógyulási folyamatban.. ill. szakvéleményt mondani a hogyan továbbra?..félő, hogy benne rekedünk ebben a számunkra ismeretlen folyamatban. Köszönettel!

Dr. Pálvölgyi Rita válasza terápiás kapcsolat témában

Tisztelt Kérdező!

Sajnos nagyon zsúfolt a beosztásom, nem tudok belátható időn belül időpontot adni.

Azt javaslom egyébként, - amit korábban is, - hogy tartós terápiás kapcsolatot próbáljanak kialakítani. A helyi Ideggondozóban, vagy közeli pszichiáter kollégával. Biztos, hogy a fia problémája hosszabb távon nyomon követést igényel.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2022. október 23., 09:29; Megválaszolva: 2022. október 23., 09:29

Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek

Komoly pszihés probléma.
Gyógyszerkölcsönhatás
Pánikbetegség vagy valami más?
Antipszihotikumról
Személyiségzavar