Rexetin mellékhatása

Kedves Dr Pálvölgyi! Rexetint szedem pánik betegségre elöször negyeddel kezdetem és lassan felemelte a dr Úr az adagom napi 1dbra.Már egyhete szedem így és semmi változást nem érzek ,fojamtos napi hányinger reggeltől estig,szorongás,rosszullét.Tovább kellene szedjem ezt a gyógyszert vagy esetleg mással próbálkozni? Vagy talán eléglehet egy fél rexetin naponta? Köszönöm válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza gyógyszerhatás kialakulása témában

Tisztelt Kérdező,

A Rexetin hatása lassan alakul ki, akár egy hónapot is igénybe vehet. A terápiás adagja pedig 20 mg, tehát 1 tabletta. Amennyiben egy hónap után nem oldódik a szorongás kellő mértékben, indokolt lehet új készítmény kipróbálása.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2021. április 04., 13:04; Megválaszolva: 2021. április 12., 17:01
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Indulatkezelés
Szorongás okozta gyomorpanasz?
Szorongás vagy betegség
Szerotonin szint extrém magas