• Xeplion leváltásra Trevictára

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy tanácsra lenne szükségem Öntől. 13 éve szkrizófréniával kezelnek, régebben volt több vissza esésem, de most stabil vagyok. Négy éve kezelnek Xeplion 100-as injekcióval, tünetmentesen, amit havonta egyszer adnak be. Szeretnék váltani a Trevicta ,amit csak 3 havonta kell beadni. Kérdésem az lenne, hogy a három hónapi egyszeri beinekciózása nem e járna több mellékhatással, mint a Xeplion havi inekcióé? Rosszabbul tolerálják e a betegek, mint a Xepliont? Mi a különbség a Xeplion és Trevicta között? Ön javasolná e a váltást? Nagyon jó lenne, ha inekcióra ,csak 3 havonta kellene menni, nem pedig minden hónapba. A Xeplion inekcióra jól reagálok nincsennek súlyos mellékhatások talán csak inkább időközönként a magasabb pulzus. Ennyit szeretnék igazából megtudni, mik az előnyei és hátrányai a Xeplionnal szemben, Jobban hízlal e a Trevicta erősebbek e a mellékhatások. Üdvözlet Köszönöm válaszát!

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a neuroleptikus kezelés témában

        Tisztelt Kérdező, Sajnos nem tudok a segítségére lenni. Nincsenek tapasztalataim a neuroleptikumok depo készítményeivel kapcsolatban. Kezelőorvosával volna érdemes konzultálni a kérdésről. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2019. november 01., 15:58; Megválaszolva: 2019. november 01., 21:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: