• szkizofrén

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        8 évvel ezelött Algériában egy dühkitörés után a rendörök elektrosokkal elvittek egy bolondokházába -Algériában vendégként voltm-amugy Norvégiában élek ) az Algériai diagnozist továbbitották Norvégiába -azota kapok injekciót mint skizofrén. Most anyukámnál vagyok vendégségben igy itt a Pécsi pszichiátrián adták be a 2 injekciot a neve Cisordinol depot 200 - ma itt egy álltalános vizsgát- kikérdezés is volt és a doktornö a diagnozis megnevezéséhez azt irta Paranoia (delúziv zavar !kérdezném akkor én skizofrén vagyok vagy paranoiás ? még azt szeretném tudni ha a válaszához még kérdésem lenne ujra kell az sms- kodot kérni ? szives válaszát elöre is köszönöm

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a diagnosztikai nehézségek témában

        Tisztelt Kérdező, A leírás alapján nem lehet diagnózist felállítani. Egyszeri találkozás, állapotfelmérés is gyakran kevés ehhez. A diagnózis néha csak hosszútávú követéssel állapítható meg. Azt, hogy kell-e újból SMS-t kérni, a weboldal adminisztrátorától tudja megkérdezni, feltételezem, hogy igen. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2019. augusztus 12., 16:40; Megválaszolva: 2019. augusztus 12., 22:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: