xanax szédülés

Kedves Doktornő! Le kellett szoknom a xanaxról 0,5 mg-ról 0,25-re, mert nagyon lelassitott. Szeretném megkérdezni mit tudnának arra tanácsolni, hogy nappal ne szédüljek annyira illetve este nyugodtabb estém legyen. Eléggé bizonytalan vagyok a lakásban is. köszönöm Orbánné Joánovits Zsuzsanna [email protected]

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza szédülés oka témában

Tisztelt Kérdező,

A szédülés okát kéne tudni először. a Xanax csökkentése is okozhat szédülést átmenetileg, elvonásos tünetként. Emellett a szédülés lehet maga is lelki eredetű, amit a magasabb Xanax mennyiség tudott megszüntetni. Ezen kívül egyéb, - testi eredetű - probléma is állhat a tünet hátterében.

Ha lalki eredetű a panasz, felmerül antidepresszáns beállítása a Xanax helyett, vagy mellett.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2019. április 08., 08:39; Megválaszolva: 2019. április 08., 09:23
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Indulatkezelés
Szorongás okozta gyomorpanasz?
Szorongás vagy betegség
Szerotonin szint extrém magas