• Agyi tompultság, lelassultság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Doktornő! Egy olyan kérdésben szeretném segítségét kérni, hogy mostanában eléggé letompultnak érzem magam agyilag, nem tudom magamat olyan választékosan kifejezni, rosszabb a koncentrációs képességem, lassabb lett sokkal a felfogásom, például ha reagálni kéne egy kérdésre, több másodpercet gondolkodok a válaszon, pedig egy alapvetőleg jó képességű, gyors észjárású embernek tartom magam. Az is beletartozik a kérdéskörbe, hogy körülbelül 3 éven keresztül fogyasztottam marihuánát, de 2 hónapja leszoktam. Ezen kívül jelenleg sűrűn fogyasztok alkoholt, naponta kisebb mennyiségeket (1-2 db sört). Keveset mozgok, legtöbb időm fekvéssel töltöm, illetve a szobában, zárt ajtónál dohányzok, ha ez számít valamit. Pontosan mit kéne tennem annak érdekében, hogy ez a letompultság, kimerültség érzés megszűnjön? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel, és Tisztelettel: Dániel

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a pszichés meglassultság témában

        tisztelt Kérdező, Érdekes módon a leveléből már a válaszokat is kiolvasni látom. Marihuána fogyasztását követően előfordulhat ilyen depresszív állapot, de a levelében leírtak változtatásával biztosan sikerül kikeveredni ebből az állapotból. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. március 05., 13:40; Megválaszolva: 2019. március 15., 21:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: