• Hipochondria

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő! A Hipochondriám miatt fordulok önhöz mert folyamatosan rettegek miatta. Borzalmas érzés. Nem tudom hogyan győzzem le a dolgot. Már mindent megpróbáltam. Vannak átmeneti időszakok amikor minden jobb aztán valami ingerre ismét elő jön újult erővel. Mostanában legjobban a ráktól félek nagyon ( mióta édesanyám meghalt)bár az orvos azt mondta hogy nem öröklődő az a fajta. 3 Napja az egyik rokonom azt mondta hogy én is abban fogok meghalni. Rettegek mert én végig láttam az egészet. Hogyan legyek túl ezen a problémán? Kérem segítsen mert már tüneteket produkálok amit csak én látok. Pöttyöket a bőrömön amik nincsenek ott (párom tegnap fél órán keresztül nézte a bőröm de nem látott semmit) Hullik a hajam is mert az idegességtől és a félelemtől már tépkedem... ilyen még sosem volt de nem tudom megnyugtatni magam és segítségre szorulok. Előre is köszönöm.

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a Hypochondria témában

        Tisztelt Kérdező, Azt tanácsolnám, hogy forduljon pszichoterápiás szakemberhez. Édesanyja halála, - és megelőző betegsége, - nagyban hozzájárulhatott a tünetek kialakulásához. A veszteség feldolgozása segítséget jelenthet a panaszok leküzdésében is. Emellett gyógyszeres segítség is szóba jöhet. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2018. november 30., 09:36; Megválaszolva: 2018. november 30., 20:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: