• Meg tud gyógyitani?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jónapot Kívánok! Róth Bálintnak hivnak segitséget szeretnék kérni öntöl. Öszintén leirok mindent ha tud legyen olyan kedves segitsen. Én is függö vagyok és leáltam tisztán élek. Én bio füvet fogyasztottam és megbetegedtem tőle sajnos. Olyan drogot fogasztottam ami méreg(mind az) volt elkezdte bántani a gondolatvilágomat és az emlékezetemet. Az van hogy nagyon elkezdtem butulni töle és leált a gondolkodásom. Az a bajom hogy nem tudom igazából hogy ki vagyok az életem emlékeit vesztettem el egy napra sem emlékszek és képtelen vagyok a gondolkodásra. A föbb momentumokat képes vagyok megmondani pl: hova jártam általános iskolába oviba és stb. De egy napra sem emlékszek az életemböl és nincs tudásom maga a komplett tudat amit elvesztettem! Van rá megoldás, voltam kinn német országban és az egyik korházban amnéziára panaszkodtam és kerestek nekem egy neurologust aki adott egy vénás injekciót a karomba és ujból képes voltam a gondolkodásra és az emlékezésre, a hasamban pedig egy lélek buborékot éreztem. Nem érzek érezlmeket amit én érzek az a stress és a szorongás ezenkivül nincs más érzelmem. Ha lehunyom a szemem akkor sötét van. Szlengbe "az agyamat elszivtam" és ettöl a szuritól ujból emlékek felidézésére és gondolkodásra voltam képes. Szlengbe "sötét vagyok" ha lehunyom a szemem sötétet látok és nem tudok gondolkodni.Szóval volt egy vissza esésem a berlini gyógyulásom után és igy lettem ujból beteg, elmentem egy rehabilitációra ahol fél évet töltöttem azóta tiszta vagyok a betegségem miatt "zombinak, élő holtnak érzem magam" a személyiségem ugy érzem mélyen alszik és ez ébredt fel az akkori gyógyulásomnál.Kérem tudna segiteni? Természetesen a pénz nem akadály szivesen kifizetnék bármennyit hogy ujból gondolkodni és emlékezni tudjak. Ezzel maradondová szeretném tenni a mostani "tisztaságom"maga az elme sérült.Emléképem és gondolkodásom nincs.Nincsen gondolat a fejembe sajnos

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a droghasználatot követő pszichés változások témában

        Tisztelt Kérdező, Fontos volna tudni, hogy Berlinben milyen gyógyszert kapott, amire ilyen jól reagált. Emellett egy kolléga felkeresését javaslom, akivel együtt fel tudják tárni a folyamatát annak, hogy mi is történt a biofű használatát követően, és mi is az az állapot, amibe ezt követően került. Fontos lehet azt is tisztázni, hogy a rehabilitáció során mit tapasztaltak az ottani kezelői. Erről biztosan rendelkezik valamilyen írásos dokumentummal. Ha igen, azt tanácsos magával vinni. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2018. november 17., 13:45; Megválaszolva: 2018. november 21., 22:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: