rossz gondolat

1 gyermekes család apa vagyok nyugott környezetben veszekedések nélkül mégis van egy rossz gondolat ami bánt engem csak ugy a semmiböl elö jön az a gondolat a fejemben hogy megölöm a fiamat pedig én soha nem tudnék neki ártani a világon mindennél jobban szeretem és az éltemet is odadnám érte azt szeretném kérdezni mitöl lehet és mit tehetnék ellene mert nagyon rosszul érzem magam miatta válaszát elöre is köszönöm kedves dr.nö

Dr. Pálvölgyi Rita válasza Kényszerbetegség kényszergondolatokkal témában

Tisztelt Kérdező,

A leírás alapján kényszergondolat lehet, ami jelentkezett Önnél. A gyógyszerek szedése mellett pszichoterápiás kezelés is hasznos lehet a tünetek kezelésében, annál is inkább mert a gondolatok nyilván nagy szorongással és bűntudattal járnak.Tudnia kell, hogy ez egy betegség, ami nem tükrözi a gyermekéhez való viszonyát, attól teljesen függetlenül, mintegy automatikusan jelentkezik.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2016. január 19., 20:01; Megválaszolva: 2016. január 20., 17:03
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Érdeklődés egy betegséggel...
Scippa szedése súlyos depresszióra
Kényszerek
Pánikrohamok
Diagnózissal kapcsolatos kérdés