furcsa szokások

T. Doktornő! Férjemmel kapcsolatban szeretnék kérdést feltenni. Másfél éve házasodtunk össze, ő 40 éves. Mióta összeházasodtunk és együtt élünk, nagyon sok furcsa szokást vettem észre a férjemnél. Az egyik legszembetűnőbb az, hogy mindig csak a szék szélén hajlandó ülni, kerékpárra fel sem ül, és melegvízbe, gyógyvízbe bele sem megy, mert szerinte ezektől impotens lesz. Szűkebb alsónadrágot nem hajlandó felvenni, csakis nagyon bő, hosszabb alsónadrágot. Emellett nem szeret tusfürdőt, dezodort használni, és a higiéniai szokásai is furcsák. Bár naponta a kádban ülve fürdik, de úgy látom, mégsem tisztálkodik rendesen, csak a nemi szerveit tisztogatja jobban, napjában többször is. Minden éjszaka füldugóval alszik, hogy jól ki tudja pihenni magát, mert attól tart, hogy zajokra felébred. Túlbiztosítja magát a sok vitaminnal amit szed, állandóan az egészségével, a közérzetével foglalkozik. A megfázástól való félelme miatt mindig 3 pulóvert hord, és ősztől már csak hosszú ujjú ingeket visel. Ha ezek közül bármiért is szólok neki, mindig a személye elleni támadásnak érzi. Nem tudom, mindezek ismeretében szabad-e gyermeket vállalni vele, mert tartok attól, hogy nem alkalmas rá. Várom mielőbbi válaszát! Anita

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza furcsa, kényszeres szokások témában

Tisztelt Kérdező,

A fent leírtak kényszeres személyiségvonásoknak tűnnek a leírás alapján. A kényszeres személyiségű emberek sokszor nagyon gondoskodóak, körültekintőek. Ez a tulajdonság szülőként lehet nagyon hasznos. Lehetnek fokozottan aggodalmaskodók is, ami megnehezítheti a gyermek körüli problémák kezelését. Általánosságban véve pedig igen nehéz a feltett kérdésre válaszolni, hiszen férjének a fentieken kívül rengeteg egyéb tulajdonsága van, ami befolyásolja ezt a kérdést. Nem beszélve arról, hogy az ember mégiscsak elsősorban az érzései alapján választ.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2016. január 05., 13:16; Megválaszolva: 2016. január 05., 17:37
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
15 éves gyermek idegrohamjai
Rexetin emelés
Frontin elhagyása
Rexetin álmosság
Gyogyszer mellekhatas