Borderline személyiségzavarom van?

A minap rájöttem, hogy valószínüleg borderline személyiségzavarom van, nem tudom persze nem biztos, de mindegyik a felsorolt tünetek közül illet rám, nem akartam hinni a barátnőmnek, hogy miért mondja hogy nem vagyunk férj és feleség, hogy 0-24 òrában együtt legyünk nagyon ragaszkodtam hozzá, de én mindig azt hittem, mivel kevés barátom van, ezért olyan fontosak nekem, úgy fél éve volt egy randim is egész héten nagyon kellemetlenül éreztem magam állandóan szorongtam már tényleg azt gondoltam vele lehet csak valami baj. Végül a következő randira nem mentem. Ez a randi úgy éreztem nagyon sok nekem, sőt a szájra puszi is rettenet kellemetlenül érintet. Nem tudom mit kezdjek ezzel az egész helyzettel, nem tudom elfogadni, hogy más barátnőimnek már több fiú barátja is volt nem élhetek így 22 évesen felettem meg csak múlik az idő és nincs senki akivel igazán boldog lehetnék. Nem tudom, hogy szimplán csak változtatnom kellene- e a világomon vagy ennél több? De azt érzem, hogy valami nincs meg egy bizonyos ürességet, ami nem múlik. Mindenki egy kis gyereknek néz, mint ha nem tudom 15 éves lennék, vagy csak én látom mindezt rosszul? Mert tényleg sokszor túlreagálom a dolgokat, de nem tudom másképpen.Nem akarok magam maradni és úgy szeretnék már valakit magam mellé, de valahogy soha nem jön össze és miután elolvastam a borderline tüneteit még inkább elkeseredtem.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza diagnózis kérdése témában

Tisztelt Kérdező,

Óvnám attól, hogy az interneten olvasottak alapján állítson fel diagnózist magáról. Sok, egymásnak ellentmondó információ kering a neten. Még a szakmailag korrekt leírások is félre vezethetik a laikus olvasót. Úgyhogy inkább egy kollégámat kéne felkeresni és segítségét kérni - a diagnózis felállításához, de még inkább az állapota, hogyléte javulásához.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2015. december 27., 23:43; Megválaszolva: 2015. december 28., 10:28
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Bipoláris zavar és mániás...
Tisztelt Doktornő! Azt szeretném megkérdezni, hogy a bipoláris zavar és a mániás depresszió ugyanaz, vagy két különböző fogalom orvosi...
Reggeli rosszullét
Tisztelt Doktornő! Olyan problémám van, hogy már hosszú ideje reggel nagyon nehezen kelek, remegek, émelygek, hasmenésem van, iszonyatosan izzad a...
15 éves gyermek idegrohamjai
Rexetin emelés
Frontin elhagyása