Anafranil Ripedon együtes szedése

Lenne egy olyan problémám hogy körülbelül 1, 5 hete vannak gyors szívdobogásaim éjszaka, lehetséges hogy a két gyógyszer (ripedon, anafranil) beszedése este nem szabad? a dokim szabin van 20 a óta sajnos és nem tudok beszélni vele majd csak jövőhét szerdán, addig is örülnék egy válasznak köszönöm, a másik gondom a szexuális zavar az esetleg lehet az anafranil tablettától, és ha igen elmúlnak majd?

Dr. Pálvölgyi Rita válasza Kényszergondolatok és cselekedetek - gyógyszerszedés témában

Tisztelt Kérdező,

A szexuális zavar a gyógyszerektől van. Az éjszakai szapora szívverés pedig lehet a gyógyszerektől. Próbálja meg esetleg reggel szedni az Anafranilt, amíg a kezelőorvosával sikerül beszélnie.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2015. december 27., 06:07; Megválaszolva: 2015. december 27., 10:17
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Gyomorbántalmak, szorongás
Testre kiható pszichés panaszok
skizofren vagyok?!
Antidepresszáns elhagyása
Hipnózis dadogás ellen