Demencia idős korban

Tisztelt DoktornŐ! Édesanyám demens beteg, öltöztetni, etetni stb. kell.2x1 tiapridalt, reggel 1 paroxetint és 2x1 frontint szed, továbbá vérnyomáscsökkentőt, sermiont, 3x1cavinton fortet szed. Délelőt minden rendben van vele, de este nem tud elaludni szerintem rémeket lát. Kérem segitségét, hogy hogyan változtassunk a gyógyszeradagon, vagy mitől lehet ez. Köszönettel Eszter

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza Dementia témában

Tisztelt Kérdező,

A háziorvosa ismeri az édesanyja előtörténetét, gyógyszerelését. Így ismeretlenül erre nem tudok válaszolni, sajnos. Esetleg azt lenne érdemes megfigyelni, hogy a Frontin bevételéhez hogyan kapcsolódik ez az állapot. A bevétel előtt jelentkezik-e, utána megnyugszik-e, stb.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2015. december 05., 21:06; Megválaszolva: 2015. december 06., 09:49
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
15 éves gyermek idegrohamjai
Rexetin emelés
Frontin elhagyása
Rexetin álmosság
Gyogyszer mellekhatas