Nincs szex közben orgazmusom

Kb. 5 éve nem szexel velem a feleségem. Eddig tűrtem, kértem, könyörögtem, most fellázadtam. Csakhogy! Az elmúlt 3 hétben 3 hölggyel voltam. Egyik alkalommal sem élveztem el, majd elfáradtam, (meg ők is) . Azt hiszem tudom az okát. 5 évig csak maszturbáltam, az utolsó évben már csak filmre ment. Sokszor siettettem, ezért nagyon gyors és erős masszírozó géppel izgattam magam. Azt hiszem ennek intenzitása (kb. 20 sec múlva ejakulációt okozott) miatt nem megy most normálisan, hölgyekkel. 5 évvel ezelőttig feleségemmel, vagy néha mással soha nem volt ilyen problémám. Azóta meg csak most kezdtem el újra, nagyon hiányzott a hölgytársaság. Mit tegyek? Elszomorít engem, hogy együtt vagyok, de nem élvezek el. És ez őket is elszomorítja, hiába mondom nekik, hogy "nem a te hibád! " Üdvözlettel Péter

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza ejakuláció zavara témában

Tisztelt Kérdező,

Az előzmények - éppúgy, mint a diabétesz is, - hozzájárulhatnak az ejakulációs problémához. Lehet, hogy tartós kapcsolatban - idő és türelem mellett - lassan rendeződik ez a probléma. Az alkalmi kapcsolatban fellépő izgalom, stressz nem kedvez a problémának. Szexuálpszichológus tanácsát is érdemes kikérni, akár személyesen is.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2015. december 05., 00:23; Megválaszolva: 2015. december 05., 09:27
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
15 éves gyermek idegrohamjai
Rexetin emelés
Frontin elhagyása
Rexetin álmosság
Gyogyszer mellekhatas