Mindig visszafelé gondolkodom

Kedves Doktornő! Már ott tartok, hogy kitéptem a bajszom, és összes arcszőrzetem, nem tudok gondolkodni rendesen. Mindig visszafelé Gondolkodom csak a múlt jár az eszemben, nem tisztálkodom, nem járok fodrászhoz. "Komoly" Üzletem volt, van. Nagy házam, bankbetétem. Házam nem tudom kezelni, mindent nejem csinál. Egy mobiltelefon csere-vásárlás miatt, ami teljesen összezavart. Új rendszere miatt, és nem tudom vissza fordítani. Kettő és fél éve! Ellátni magam nem tudom számítógépet nehezen kezelem, állandóan ideges vagyok, fogytam kb. 30kg-ot. Mindig mást akarok csinálni, mint amit kellene. Összevissza eszek mindent, öngyilkos akarok lenni! A telefon miatt nem tudtam pályázni rendesen a dohányboltra. Komoly dohány, mennyiséget adtam el. Emiatt minden "összeomlott". Nagyon dohányzom. Ellentétesen gondolkodom! Skizofrén lennék? potenciám megszűnő félben van. Pszhiátriai osztályra vittek be kettő éve. Szerintem nem kellet volna! Kb. 600 tel.számom volt. Köszönettel! Várom válaszát!

Dr. Pálvölgyi Rita válasza pszichés összeomlás témában

Tisztelt Kérdező, Azt tanácsolnám, hogy forduljon személyesen egy kollégámhoz segítségért. A leírás alapján nehéz lenne pontos diagnózist felállítani, de biztos, hogy ezt a problémát kezelni kell, akár gyógyszeresen is. Lehet, hogy a pszichiátriai osztályos beutalás nem volt indokolt, és nagy törést jelentett az életében, de azóta eltelt 2 év, és az állapota nem rendeződött. Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2015. december 03.

Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek

Paranoid viselkedés belátás nélkül
Antidepresszáns gyógyszerinterakció
Tisztelt Doktor Nő! Tavaly szeptemberében kezdtek kezelni pánikbetegséggel, szorongással. Szédüléssel járó panaszok, izzadás, erős szívdobogás, homályos...
Antidepresszáns váltás
Tisztelt Doktornő! 12 évig szedtem Cipralex 20 mg gyógyszert, (kevert szorongásos, depressziós tünetek miatt) amely tökéletesen bevált, teljesen jól éreztem...
Megőrülhettem?
Tisztelt Doktornő! Harmad éves orvostanhallgató vagyok. Olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy tavaly novemberben a vizsgaidőszakom előtt erős pánikrohamokkal...
Furcsa testi tünetek lelki alap?
Kedves Doktornő! Az én problémám január közepén kezdődött, amikor is kiderült egy nőgyógyászati probléma (petefészek ciszták) mivel az orvos azt mondta,...
Rivotril egyéb készítményekkel
Üdvözlöm! Pánikbetegségemre napi 3x0,5mg Rivotrilt szedek, Leiden heterozigóta betegségem is igazolt. A kérdésem az lenne, hogy a fogászati kezelésem során...