Mi lehet a bajom?

tisztelt högylem / Uram Végső elkeseredésemben írok Önöknek. Lassan 5 hónapja vagyok hol táppénzen hol pedig szabadságon. A tüneteim azzal kezdődtek, hogy először főként mikor megjött a havi vérzésem olyan érzésem volt, mintha nem is a földön járnék, nem érezném rendesen a lábam és a kezem. Aztán szinte 1 hetet folyamatosan átaludtam. És az érzéseim most már folyamtosan megvannak. Ahhoz tudnám hasonlítani, mintha álmodnám az egészet és nem velem történne. Soha nem szedtem semmilyen szert, tehát biztos hogy nem attól van. Márciusban mikor kezdődtek elmentem a háziorvoshomhoz, ő elküldött vérvételre, hasi ultrahangra, ekg-ra, de sehol semmit nem találtak. Majd pszichológushoz jártam 2 hónapig mondván, hogy biztos agyilag borultam ki. De a hölgy nem tudott segíteni, mivel szerinte nem hiszek az egészben és azért nem használ a gyógyszer. Kolleganőm ajánlotta, hogy menjek el MR vizsgálatra. Mert én már gondoltam rákra, leukémiára, egyéb betegségre. Kérdsem az lenne, hogy Ön szerint mi lehet a baj? köszönöm szépen segítségét Andrea

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza derealizáció témában

Tisztelt Kérdező,

Ha a menstruációs ciklushoz kötődnek a panaszai, az mindenképp nőgyógyászati, - hormonális - kivizsgálást is igényel. Amennyiben súlyos mértékű premenstruális szindróma áll fenn, az hormonális készítményekkel, ill. antidepresszánsokkal kezelhető. Ha ez nem igazolódna, akkor további vizsgálatok szükségesek.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2015. július 14., 18:28; Megválaszolva: 2015. július 19., 22:13
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Szorongás vagy betegség
Szerotonin szint extrém magas
Diagnózis felülbírálat
Autizmus gyanú?