Pánik vagy Generalizált szorongás

Tisztelt Doktor Nő! 2007 és 2008 között vesztettem el szüleimet, ahol édesapám öngyilkossága után pánikbeteg lettem. Igen szépen beállítottak nekem Velaxint illetve Sanax 0, 5 mg 3*1-et. Sajnos 2011-től elkezdtem alkoholt fogyasztani és ebből kifolyólag egy gyógyszermentes terápián vettem részt Szigetváron. A kórházban igazán nem volt bajom 2013. május 20-ig mikor is 55 nap után újra előjött a pánikrohamok. Ott próbáltak terapeuták kezelni és közben II. típusú Bipoláris-affektív zavart diagnosztizáltak. Azóta kegyetlen tüneteim vannak még a Cipralex 10mg, Lamolep 100 mg, és Frontin 0, 25 mg 3*2 gyógyszerek mellett is. Kivizsgáltattam magam minden leletem negatív. a mostani tüneteim a következőek: fejfájás, nyelvzsibbadás, arcégés, mellkasfájdalom, karok lábak zsibbadása étvágytalanság égő vizelet nyelési nehézség, gombócérzés a torokban nyakfájdalom, halálfélelem, illetve komoly betegségtől való félelem... Kérem ha van olyan tanács ami a majd 2 éve tartó szenvedésemet megszünteti nagyon megköszöném könyörgöm segítsen....

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza kiterjedt szorongásos panaszok témában

Tisztelt Kérdező,

A kezelőorvosával kéne átbeszélnie, hogy a beállított terápia ellenére ilyen komoly rosszullétei vannak.Lehet, hogy gyógyszerváltás lenne indokolt, vagy egyéb, kiegészítő terápia beállítása.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2015. január 15., 20:45; Megválaszolva: 2015. január 15., 21:30
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Emlékezet kiesés?
Pánikbetegség
Alvászavar
Tisztelt doktornő ! Óvodai...
Elmebeteg az anyukám