Nem érzem jól magam a bőrömbe, kétségbe vagyok esve, nem értem mi van velem

Tisztelt doktor Úr/Nő! Egy hónappal ezelőtt a haverok rászedtek, hogy probaljuk ki a füves cigit.Én azelőtt még csak nem is dohányoztam soha, és nem is probaltam efféle dolgokat, de azt mondták nem lesz semmi baj, probaljam ki. Bele is szivtam kb négyszer.Vártam a jó érzést amiről állandóan beszéltek, de én nagyon megijedtem, félni kezdtem és rosszul voltam, zsibbadt a fejem, és rémült voltam, alig vártam, hogy muljon el, menjen ki belőlem ez az egész. Aztán másnap már jobban voltam, csak nagyon fáradt és még kicsit mindig féltem, mi lesz ha ujra elkezdek félni. Azóta eltelt egy hónap, már ez a félelem elmult naygjából, de azóta motivalatlan vagyok, nemtudok rendesen aludni, ha pedig elalszok, akkor nem tudok rendesen pihenni, álmodok mindig és már ez is zavar, vagy, allandoan felkelek, napközbe állandóan álmos vagyok, nehéznek érzem magam, nemtudok koncentrálni, elvagyok tompulva, és az időérzékem romlott, felkelek és észre sem veszem már este van, rohannak a napok, elfelejtek dolgokat, alig tudok valamit megjegyezni, van hogy elkezd forro lenni a fejem és nem érzem jol magam. Már kezd ez az egész zavarni, mert azelőtt nem ilyen voltam, és nem tudom mit tegyek, mikor mulik el ez az egész, ez a rossz érzés, korábban ilyesmit soha nem éreztem. Előtte soha nem szivtam még egy cigit sem, és ezután az eset után se, ez egyszeri alkalom volt, de ezután se fogok semmit, ez egy életre elvette a kedvem. Remélem van megoldás a problémámra.Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza a tompultság témában

Kedves Kérdező! A füves cigiről kevesen tudják, hogy a asználók egy részben vidámság helyett komoly pánikrohamot képes kiváltani. Ez elmúlik néhány óra alatt, de a következő napokban fáradtság jelentkezik. Az ön esetében már régen elmúlt a marihuána hatása, amit érez, az a szorongás miatt van. Megijedt és most túlzottan figyel a testi tüneteire. Olyanokat is észrevesz, amiknek eddig nem tulajdnított jelentőséget. Javaslom, hogy hagyja abba az önvizsgálatot és a tünetek miatti szorongást. Jól van, semmi baja sincs, a fű kellemetlen emlék, de már kitisztult a szervezetéből. Ha megnyugszik, akkor újra tud aludni, kipiheni magát és minden a régi lesz.

Kérdés: 2014. május 29., 14:25; Megválaszolva: 2014. június 02., 01:25
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Mi okozhatja?
Idegrendszer erősítés
Brintellix mellékhatás
Mi történt velem?
ALVÁS zavar, inszomnia FOLYTATÁS