-ROSSZULLÉT

T. dR. NŐ/ÚR komolyabb alkoholfogyasztás utáni nap elteltével ismétlődő rosszullétek jönnek rám! Pl szombat esti buli után általában vas estefelé.... szédülés remegés homlokban izzadás, alvászavar..amikor becsukom a szemem akkor a legrosszabb mert egyre zavartabb vagyok! ezek a tünetek az elmult egy évre jellemzőek! 2011.novemberben volt 1 hét pszihiátriai kezelésem! (volt hogy már annyira nyugtalan voltam, hogy komplett éjszaka nem mertem elaludni! aztán rivotril segitségével sikerült!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kalóczkai Andrea válasza nyugtalanság témában

Kedves Kérdező!

A panaszai nem utalnak durva szervi, agyi betegségre, pl epilepsziára. Elképzelhető, hogy nem jól dolgozza fel a szervezete az alkoholt, vagy túl sok mennyiségben fogyaszt alkoholt. Próbálja meg korlátozni, visszafogni az alkohol bevitelt. Amennyiben nem javul a helyzet, kérjen labor vizsgálatot (májfunkciós próbákat) , neurológiai vizsgálatot. Ha nem tudja visszafogni az alkohol fogyazstást, vagy szorongásos állapotai vannak, kérjen pszichiátriai segitséget.

Kérdés: 2013. január 08., 11:51; Megválaszolva: 2013. január 15., 15:16
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Kezeletlen pszichiátriai betegség...
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Egy nagyon komoly problémával szembesültem, melyhez a segítségét, útmutatását szeretném kérni, hogy merre induljak...
Lehet hogy szociopata pszichopata...
Tiszelt Dr.Nő! Az lenne a kérdésem hogy lehetséges-e hogy pszichopata lettem / vagyok ? Kiskoromba a szülői bántalmazás is ért ,és nem igazán lett...
Gyógyszerek szedése rendben van igy?
Kedves Doktornő! Már 20 éve szedek gyógyszereket,alvás zavar depressió ,nyak tarkó merevedés,ezek a panaszaim.2020 januártól felfordult kicsit az...
Gyógyszer leszokás.
2004-ben kevert szorongásos és depressziós zavart diagnosztizáltak. Közepes fokú anxietas, dysthymia. Azóta változtak az életkörülményeim...
Rossz közérzet, félelem, és...
Tisztelt doktor úr/nő. Körülbelül egy éve kezdődtek a problémáim. Eleinte este sokszor elalvás előtt amikor már szinte félálomban voltam akkor...