Depresszios vagyok, vagy mi a csoda tortenik velem? Nem tudom, kihez forduljak?

Tisztelt WEBBeteg! Ugy vagy 6-8honapja, miota a ferjem a fonokosdit jatsza, en tiszta ideg vagyok. Minden reggel hasmenesem van, ami a vizelettel egyszerre tavozik. Nem akarok enni, embereket latni, beszelgetni, ne hivjanak telon, ne jojjenek hozzam azt akarom h haggyanak beken. eleg gyakran duhos vagyok, ossze akarom torni az osszes osszetorheto targyat a konyhaba, h megnyugodhassak, persze nem teszem mert nincs penzem potolni. De ezt szeretnem csinalni. Duhos vagyok jarkalok fel ala, ha nem vok egyedul akkor inkabb a falat bamulom es allandoan azon filozok hogy vajon a ferjem valoban enyeleg-e a titkarnovel ahogy masok allitjak, vagy teljesen oszinte mikor azt mondja h nem tortent meg. Nem tudom mar mit es kinek hidjek ossze vagyok zavarodva, bizom benne de megis az motoszkal a fejemben h atver, allandoan sorolom magamnak h mi szol mellette es mi ellene. Ha kerdore vonom a plafonon van h en mennyire idiota vagyok h masnak hiszek.. Allandoan a siras fojtogat, rangnak az izmaim, gyakran erzem h kiugrik a szivem a helyerol, egy kettore elont a viz aztan meg remeg minden porcikam nem akarok felkelni az agybol de muszaj a gyerek vegett, turkalok a hajamba nyuzom a bort a nyakamon, az arcomon, vallaimon.Ha kell 2-3napig nem csinalok semmi hazimunkat a vacsoran kivul, nincs turelmem ugy erzem h mar nem birom ezt a bizonytalansagot, szeretnek megfutamodni, vilagga menni de nemtehetem.4 kilot fogytam a heten mondhatni 4 nap alatt. Nincs kivel megbeszelnem a problemaimat, kitol tanacsot kerjek. Miota halva szuletett az elso babam halalfelelmem van a jarmuben a felvonoba, Van hogy elmulik maskor annyira megerosodik h amig leerek a 4rol leizzadok panikolok a menekulesi terven filozok h ha leszakad hogy tudnam megakadalyozni a lezuhanast, az autoban meg azt latom h bemegyunk a tir ala es azon gondolkodom h vajon gyors halal lesz vagy szenvedni fogok vagy leszakad a labam stb. Kerem segitsen, mit tegyek, a haziorvos azt mondja h vitamin hiany, de ez tobb annal.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza debresszió témában

Kedves Kérdező!

A tünetei arra utalnak, hogy depressziós és szorong. Ezt megerősíteni azonban csak egy alapos pszichiátriai vizsgálattal lehet, így kérem keresse fel a helyi pszichiátriai ambulanciát. Elképzelhető, hogy indokolt a gyógyszeres kezelés, de ha (anyagi) lehetősége van rá, akkor egy pszichoterapeutát is keressen fel!

Kérdés: 2012. november 03., 10:15; Megválaszolva: 2012. november 05., 10:05
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
15 éves gyermek idegrohamjai
Rexetin emelés
Frontin elhagyása
Rexetin álmosság
Gyogyszer mellekhatas