Pszichés zavarok

Kiskorom óta vannak a tüneteim. 18 éves koromig rendszeresen bepisiltem éjjel. Ré gen a mellkasomban éreztem a fájdalmat, senkinek se adtam továbba problémáimat csak a legközelebb álló személyeknek. ez 14 éves korig. Most a trokomban érzem a feszültséget és néha akrva akaratlanül ki adom magam és bepörgök és néha bárki nek kiadom a dolgaimat. kb 14 éves korig állandó félelem paranois gondolatok féltem a szüleimtől azt hittem vámpírok, láttam dolgokat, ez betudható hogy kétéves ko romban másfél évig nem voltam anyukám mal és a testvéremmel hanem apukámmal voltam és nagymamámnál laktam anyagi okokból és akkor sok horror filmet láttam. Most. félek az emberektől ha rámnéznek kikészülök, havalaki odajön szólni pl hogy a kislányomra süt a nap sírógörcsöt kapok nembírom ha hozzám szólnak haggyanak engem békén, félek iskolába járni mindig probálok fal arcal viselkedni, egyedül egy lakásban nem bírok lenni. egy idő után elfog a rettegés. NÉha annyira sokkot kapokhogy semmi sem jut eszembe és hülyébbnek néz mindenki pl iskola és nem tudok tanulni órákig szorongok a könyv fe lett, kiskoromban is ez volt, sokmindent azért hagytam félbe mert rámnézett valaki vagy nevettek rajtam, persze tudom sokszor én reagálom túl és mindent magamra veszek de egyszerűen rosszul leszek ettől. Rengeteget küzdöttem pl hogy kikérjek egy italt valahol és ne bögjek hogy merjek poloban közlekedni és ne gondolj am azt én milyen undorító vagyok. Könny en kihasználható vagyok, és beteg embe rkkel is tartok kapcsolatot, megsajnálok mi dekit, van amikor közönyos vagyok és pró bálok magabiztos lenni (Írányíthatóvagyok) . Ha valaki kedves minnél gyorsabban el kaarok menni a közeléből, és néha érzé ketlennek tünök pedig nem így van. Mindig bűntudatom van. Hangulat ingadozás gyakori. beteges féltékenyés és álladó szakitás hiszti gyakori. CSaládi kapcsolat felszínes nagyon távoli, Apa szexuálisan pornó nézése melltem, nem emlékszem. ezzel kapcsolatos zavarok, beteges szégyenlőség, abortusz, anya rosz kapcsol

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza pszichés zavarok témában

Kedves Kérdező!

Mindenképp keressen fel egy pszichológust vagy pszichoterapeutát, akivel át tudják beszélni a problémáit. Az ön által leírtakból önbizalomhiány, szociális helyzetekben való szorongás, szorongásos rohamok tűnnek a leggyakoribb problémájának, amin beszélgetéssel és kognitív-viselkedésterápiával lehet a legtöbbet javítani.

Kérdés: 2012. június 21., 14:15; Megválaszolva: 2012. június 25., 00:10
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Pánikbetegség
Alvászavar
Tisztelt doktornő ! Óvodai...
Elmebeteg az anyukám
Miért érzem ezt