gombás fertőzés kezelésekor pecsételő véres folyás

Elmentem nőgyógyászhoz állandóan visszatérő gombás fertőzéssel és az orvos hat gyno-pevaryl kúpot írt fel a kezelésként. A harmadik után véres pecsételést észleltem, most tanácstalan vagyok hogy folytassam-e a kezelést. Jelent ez valami komolyat vagy ez egyfajta mellékhatása a kezelésnek? Segítségét előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza a hüvelygyulladás témában

Tisztelt Kérdező! A gyulladás miatt keletkeznek kis sérülések a hüvely nyálkahártyáján, ez okozhatja a pecsételést. Ettől nyugodtan folytathatja a kúrát. A pecsételésnek persze lehet a gyulladástól független oka is (középidős vérzéstől a méhen kívüli terhességig széles a spektrum, ezek kizárásához kevés az információ), de ha a pecsételés pár nap után a gombaellenes kezelés mellett alábbhagy, valószínűleg nincs különösebb jelentősége. Ha a vérzés megmarad, keresse fel orvosát. Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2010. szeptember 04., 10:35; Megválaszolva: 2010. szeptember 09., 01:07
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Ciszta vagy petefeszekrak?
Fertőzés lehet
Mell elváltozása
Késői pete érés , PCOvagy...
Hüvelyi folyás