• Hüvelygomba: még egy kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

         Tisztelt Doktor No!

        Valaszaban a levelemre a doktorno azt irta hogy a huvelygomba kigyogyulasahoz ajanlott szedni szajjon at szedheto tabletat is, esetleg meg tudna nevezni az erre alkalmas tabletta nevet, amit veny nelkul is be tudok szerezni.Nagyon szepen koszonom a segitseget.

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Vény nélkül nem lehet beszerezni sajnos ezeket a gyógyszereket, csak orvos írhatja fel, ha a gombás fertőzés egyértelmű, akkor a háziorvos is kiírja, lehetőleg olyan készítményre lenne szükség, aminek elhúzódó hatása van, ilyen a Dermyc, a Mycosyst-Gyno. A nőgyógyászati leleteit a háziorvosnak is megmutathatja, de a legjobb lenne, ha nőgyógyász kezelné a panaszt.

         


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2010-03-13 12:29:33; Megválaszolva: 2010. március 13., 12:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: