• Klion-D 100 mellékhatásai?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Az orvosom a Klion D-100 10 napos hüvelytablettát írta fel, tegnap este helyeztem fel a 4. kúpot de már a 2. után véres folyásom lett. A kérdésem az lenne, hogy abba kell-e hagynom a kúrát?

        Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygyulladás témában

        Kedves Hölgyem!

        Amennyiben nem okoz fájdalmat, vagy hirtelen jelentkező égő, csípő érzést, akkor valószínűleg a gyulladt nyálkahártya miatt jelentkezett vérzés. Pecsételés ilyenkor kúppal is, de kúp nélkül is jelentkezhet. Ha nem múlik a kezelés hatására a panasz, akkor egy ellenőrzésre vissza lehet menni.

         


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2010-02-28 20:36:03; Megválaszolva: 2010. február 28., 20:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: