Betadine hasmenéy

Jó napot! A kérdésem az lenne,hogy este felhelyeztem egy betadine kúpot,reggel óta hasmenésem van. Lehet e köze hozzá illetve napi szinten szedek 50mg Stimulotont és 0,25 Frontin felét. Beszedhetem e most is őkez a betadine mellett? Köszönöm!

Dr. Farkas Ágnes válasza hüvelygyulladás témában

Kedves Hölgyem!

A Betadine kúp nem okoz ilyet, más oka lehet a hasmenésnek. A fogamzásgátló hatását viszont a hasmenés csökkenti.

Emellett nem javaslom a Betadine kúpot. Nem tudom miért ezt használja, de nagyon sok panaszt okozhat a későbbiekben, mert a normál hüvelyflórát is kiirtja. Másféle kezelést kellene találni, de ebben a tünetek, panaszok ismerete nélkül, és fizikális vizsgálat hiányában nehéz tanácsot adni.

Üdv. : Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2022. július 30., 11:34 ;Megválaszolva: 2022. augusztus 01., 00:06
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gyulladást átadhat-e a lány a...
Jó napot! Olyan helyzet állt elő hogy a páromnak erős nemiszervi gyulladása van, pontosan nem tudni még hogy milyen. Tőlem elkaphatott bármilyen...
Nem múló hólyaghurut és...
Hüvelykúp után nemi élet
Hüvelykúp miatt vérezhetek?
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Egy ideje változó színű és állagú a folyásom, leginkább sárgás volt amikor nem fehér. 4 napja a nőgyógyászom kenet...
Kúp miatti vérzés
Üdvözlöm! A múlt héten a nőgyógyász bakteriális hüvelyfertőzést állapított meg. Kaptam rá NCl kúpot, amit 2 naponta kell használnom. Ma...