Kúp miatti vérzés

Üdvözlöm! A múlt héten a nőgyógyász bakteriális hüvelyfertőzést állapított meg. Kaptam rá NCl kúpot, amit 2 naponta kell használnom. Ma lenne esedékes a 3. kúp használata. Emellett védőflórás krémet is kell használnom. Mai napon kicsit véres folyást tapasztaltam. Fájdalmat nem érzek. Szeretném megkérdezni, hogy ez a kúptól lehet? Használhatok tovább? Vagy inkább mellőzzem a használatát? Még összesen 3 db kúpot kellene használnom jövőhét szerdáig. Köszönöm a válaszát. Üdvözlettel.

Dr. Farkas Ágnes válasza hüvelygyulladás témában

Kedves Hölgyem!

Nem tudom milyen hüvelykúp az Ön által említett kúp. Nem CNS? Ami a lényeg, hogy a gyulladásokra alkalmazott kúpok okozhatnak időnként hüvelyi vérzést, ami a kezelés után megszűnik. Ha más panasza nincs, nyugodtan fejezze be a kúrát!

Üdv. : Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2022. január 22., 16:22; Megválaszolva: 2022. január 31., 22:20
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Betadine hasmenéy
Gyulladást átadhat-e a lány a...
Jó napot! Olyan helyzet állt elő hogy a páromnak erős nemiszervi gyulladása van, pontosan nem tudni még hogy milyen. Tőlem elkaphatott bármilyen...
Nem múló hólyaghurut és...
Hüvelykúp után nemi élet
Hüvelykúp miatt vérezhetek?
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Egy ideje változó színű és állagú a folyásom, leginkább sárgás volt amikor nem fehér. 4 napja a nőgyógyászom kenet...