• bakteriális fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Főorvos Úr! Jelenlegi panaszom a hüvelyi égés,viszketés, enyhe alhasi fájdalommal.Folyás nincs. Enyhe vizelet inkontinenciám van. Lehet gyulladás, a baktériumok egyensúlyának felbomlása, esetleg húgyúti fertőzés? A mostani helyzet miatt nem szívesen mennék orvosi vizsgálatra, viszont nagyon kellemetlen és félek, hogy az állapotom kezeletlenül tovább romlik. A régebben felírt CNS kúp nekem mindig bevált erre a problémámra. Az a kérdésem, hogy a házi orvos felírhatja-e, vagy mit tanácsol nekem helyette? Köszönettel várom válaszát.

        Dr. Szalóczy Péter válasza a hüvelygyulladás témában

        Kedves Kérdező! Biztosan hüvelyi fertőzése van, melyre a CNS kúp most is a legjobb, mert nincs tisztázva, hogy baktérium vagy gomba a kórokozó, ez a kúp pedig mindkettő ellen tartalmaz hatószert. Helyezze fel a tíz kúpot, háziorvos is felírhatja, de mivel ez a hüvely védő baktériumait is kiirtja, ezeket érdemes egy recept nélkül kapható hüvelyi protexin kúpkúrával pótolni. Kérjen a patikustól a többféle lehetőségből egyet. Olvassa el a használati utasítást.


        Kérdés: 2020. április 19., 19:54; Megválaszolva: 2020. április 20., 10:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.