Candida fertőzés gyanúja, flóra - baktérium, cervicitis, gyulladt portio, metaplasia, regenerácio

Tisztelt Doktorúr! Vizsgálatom időpontja: 2016.03.02. Kenet min.: 2 korlátozott dg. érték mert,: 5 zavaró gyulladás Kenetért.: 2 Benignus sejtelváltozások Cyt adatok: Candida fertőzés gyanúja, flóra - baktérium, cervicitis, gyulladt portio, metaplasia, regenerácio Diagnózis: N72HO Javaslat: Ismétlés lobellenes kezelés után. 2016.03.02. NAPJÁN RECEPTRE KAPTAM KLION - D 100 HÜVELY TABLETÁTT 10 NAPIG ALKALMAZTAM. MAI NAPON KAPTAM MEG A LELET EREDMÉNYT NAGYON FÉLEK HOGY VMI BAJ LEHET. Ez esetben mit kell tennem.

† Dr. Szalóczy Péter válasza hüvelygyulladás témában

kedves Kérdező! A hüvely adottságai, a glikogén dús váladék, mint táptalaj, az egyenletes hőmérséklet, a legkiválóbb kórokozó helynek adják. Benne vagy gomba, vagy baktériumok akkor szaporodnak el, ha a nagyszerű, önvédő biológiai rendszer felbillen. éspedig a tejsav baktériumok milliárdjaitól termelt tejsav kevés, vagy hiányos. A tejsav baktériumok létfontos szerepe mindig felbillen bármely antibiotikus kúrától és megszűnik a hüvely védő savassága. Így az egyébként szükséges és hasznos Klion D kúrától is. Nem az a cél, hogy steril legyen a hüvely, amit a gyógyszer létrehoz, hanem a védő baktériumok jelenléte, azonnali visszatelepítése. Sürgősen vegyen bármely hüvelyi probiotikumból egy kúrát, recept nélkül kaphatók, olvassa el a használati utasítást. Ha rendben van, hosszú távon heti egyszer hónapokig használja megelőzés és méhszáj hám védelem érdekében.

Kérdés: 2016. március 23., 12:45 ;Megválaszolva: 2016. március 29., 21:13
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Betadine hasmenéy
Gyulladást átadhat-e a lány a...
Jó napot! Olyan helyzet állt elő hogy a páromnak erős nemiszervi gyulladása van, pontosan nem tudni még hogy milyen. Tőlem elkaphatott bármilyen...
Nem múló hólyaghurut és...
Hüvelykúp után nemi élet
Hüvelykúp miatt vérezhetek?
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Egy ideje változó színű és állagú a folyásom, leginkább sárgás volt amikor nem fehér. 4 napja a nőgyógyászom kenet...