Fájdalmas együttlét

Tisztelt Doktor Úr! Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy mostanában mikor a párommal együtt vagyunk, az együttlét közben a hüvelyemben égető, reszelő, dörzsölö érzés, mintha nem lennék elég nedves, holott nedves vagyok. Emellett mintha beszűkült volna. De ez csak az első behatoláskor érzem így, de a dörzsölő égető érzés végig fennáll. Az aktus után is éget, Fél óra múlva múlik el kb. Voltam már 2 nőgyógyásznál, az egyik azt mondta ez természetes próbáljunk pozíciót változtatni, a másik pedig ajánlott egy hüvelykúpot /vaglicat-Q/ a Ph egyensúly beállítására azt 10 napig használtam de nem történt változás. Páromat nem kezelték de neki semmilyen tünete sincs. Mi lehet a probléma? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza Hüvelygyulladás témában

Kedves Kérdező! Ki kéne tenyészteni és kikezelni azt a kórokozót, valószínűleg gombát, mely gyulladt állapotban tartja hüvelyfalát, ami ilyenkor minden feszülő, tágító tényezőre érthetően fájdalom érzetet jelet. A Vagilact nagyon jó lesz kikezelés után a hüvelyhám védelmére és a tünetek kiújulása ellen. A partner mindig, panaszmentesen is kezelendő, legalább krémes bekenéssel. Kezdetben nagyon sokat segít egy szilikonos krém, melyet Dermolin gél néven recept nélkül megkaphat. Babnyit kenje szét a hüvelybejáraton és minden sokkal jobb lesz.

Kérdés: 2015. február 23., 22:49; Megválaszolva: 2015. február 24., 07:14
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?