Floragyn kúptól lehet barnás hüvely folyásom?

Jó napot! Nagyon gyakran van hüvelyi fertőzésem, most is volt, kiszedtem a kúpokat, majd úgy gondoltam, hogy megprőbálom felerősíteni laktobacillus kúpokkal a hüvelyflórámat. Vettem floragyn kúpot és tegnap felraktam az elsőt, és még ma este is nagyon erős barnás, picit talán véres, nyálkás váladékom van. Mitől lehet? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza hüvelygyulladás témában

Kedves Kérdező! Az olvadt kúp anyaga is folyászserűen jelentkezhet, ha bármilyen kis vérzés keveredik vele, megtévesztő lehet. Probiotikum kúpot csak leküzdött hüvelyfertőzés esetén érdemes használni, mert tökéletes helyrehozásra és megelőzésre, de nem konkrétan a még jelenlévő kórokozóra, ha van. Hagyjon ki egy napszünetet, figyelje meg, van- még panasza, ha nin cs és vérezgetés sincs, inditsa a Floragynt újra.

Kérdés: 2012. október 03., 17:04; Megválaszolva: 2012. október 04., 14:19
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Hüvelygyulladás
bakteriális fertőzés
Tisztelt Főorvos Úr! Jelenlegi panaszom a hüvelyi égés,viszketés, enyhe alhasi fájdalommal.Folyás nincs. Enyhe vizelet inkontinenciám van. Lehet...
Fájdalmas hüvelybemenet
Tisztelt Doktor úr/nő! Azzal a panasszal fordulok Önhöz,hogy a hüvelybemenet duzzadt, fájdalmas sokszor kényelmetlen ülni is a...
Folyás és egyéb kellemetlenségek
Tisztelt Doktor úr! Kellemetlen és kapcsolatunkat is befolyásoló dolgog miatt szeretnék írni. Párom (hölgy) folyással és egyébb kellemetlen...
Mit tegyek?
Tisztelt Doktor úr! Többször rosszullétek jöttek rám miután rájöttem mi okozza a rosszulléteimet. Egy 1 hónapos tampont távolítottam el a...