Normális a vérzés Gyno-Pevaryl 150 mg hüvelykúp használata esetén?

2 hónapja kezelnek felfázás miatt, emellett hüvelygomba és bakteriális hüvelyfertőzésre. A vizeletem 2 napja negatív eredményt mutatott az urológián, a nőgyógyász viszont azt mondta a biztonság kedvéért még felír nekem gyógyszert, hogy teljesen kikezelje a gombás és bakteriális fertőzést. Jelenleg a Gyno-Pevaryl 150 mg hüvelykúpot használom, 3 db-os, tegnap este tettem fel az elsőt, és ma véres genny folyik ki, pedig a tájékoztatója szerint nem hagy foltot a fehérneműn. Ezen kívül még felírt Omicral 100 mg keménykapszulát, amiből ma vettem be 2 db-ot (de már előtte is tapasztaltam a véres váladékot) , illetve holnapra van még 2 kapszula belőle. Az elmúlt 2 hónapban egyébként szedtem Cifrant, Pimafucint, Canestent, Levofloxacin 500 mg-ot, illetve egy gyógyszertárban kevert baktérium és gomba ellen is hatékony hüvelykúpot, valamint Lactivot és Lactofeelt. A kérdésem az, hogy a véres folyás ellenére használjam-e el a maradék 2 kúpot, vagy menjek vissza az orvoshoz? Illetve ezután a két gyógyszer után szükséges-e Lactofeel használata? Köszönettel: ronyc

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza hüvelygyulladás témában

A véres folyás miatt szájon át alkalmazható gyógyszeres kezelésre lehet szükség, emiatt is tanácsos ismételt szakorvosi vizsgálat.

A kúpot lehet használni, az antibiotikum kezelés után a hüvely élővilág helyreállítására a Lactofeel hasznos.

Kérdés: 2012. október 03., 16:26; Megválaszolva: 2012. október 04., 10:11
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Hüvelygyulladás
bakteriális fertőzés
Tisztelt Főorvos Úr! Jelenlegi panaszom a hüvelyi égés,viszketés, enyhe alhasi fájdalommal.Folyás nincs. Enyhe vizelet inkontinenciám van. Lehet...
Fájdalmas hüvelybemenet
Tisztelt Doktor úr/nő! Azzal a panasszal fordulok Önhöz,hogy a hüvelybemenet duzzadt, fájdalmas sokszor kényelmetlen ülni is a...
Folyás és egyéb kellemetlenségek
Tisztelt Doktor úr! Kellemetlen és kapcsolatunkat is befolyásoló dolgog miatt szeretnék írni. Párom (hölgy) folyással és egyébb kellemetlen...
Mit tegyek?
Tisztelt Doktor úr! Többször rosszullétek jöttek rám miután rájöttem mi okozza a rosszulléteimet. Egy 1 hónapos tampont távolítottam el a...