Mensi vagy rossz kezelés?

Tisztelt Doktor! Összeszedtem valami fertőzést, amire a nőgyógyász klion hüvelytablettát, illetve klion szájon át bevehető gyógyszert (2X2, 5 napig) írt és batrafen kenőcsöt. Azt javasolta, hogy egyik este a hüvelytablettát használjam, másik este a kenőccsel a hüvelybemenetnél kenjem. Kenőcs után másnap reggel pisilés után ahogy megtöröltem magam barnás volt a papír, mint mensi előtt, csakhogy 1 hét múlva várom. Lehet hogy előbb meg fog jönni vagy rossz a kezelés?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza hüvelygyulladás témában

Kedves Kérdező! A ferőzés a hüvelyfal gyulladt, vérbő állapotával jár. A nyálkahártya és a lobos hüvelyhám minimális hajszáleres átvérzése keveredve a bővebb, lobos véladékkal jelenthet barnás váladékot. A helyesen alkalmazott gyógyszerekkel gyógyuláskor meg fog szünni.

Kérdés: 2012. augusztus 15., 17:00; Megválaszolva: 2012. augusztus 18., 22:12
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?