Pattog a szemhéjam

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Levelemmel azért fordulok Önhöz, mert már lassan egy hónapja folyamatosan, minden nap a bal szemem szemhéja pattog, ugrál vibrál, nem tudom leírni de annyira idegesítő már! Nagyon zavar, de sajnos nem tudom mit tegyek ellene! A látásom nem romlott semmit, nem vagyok szemüveges sem! Sőt a fáradságtól se hiszem, mert nem csinálok semmi olyasmit amitől hulla-fáradt lennék minden nap! De van úgy, hogy reggel azzal kelek, hogy érzem h ugrál a szemhéjam. Szabad szemmel is jó látható! Nem tudom mitől lehet, azt viszont észrevettem, ha ideges vagyok akkor annál jobban érzem, hogy csinálja! SEGÍTSEN NEKEM MERT RETTENTŐEN IDEGESÍT! Köszönöm előre is! János

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza szemhéj témában

Kedves Kérdező!

A stressz, vagy akár neurológiai ok okozhatja panaszát. Abban az esetben ha ez nem hirtelen rándulás, hanem tónusos összehúzzódás és nem egy pillanatig, hanem hosszabb ideig tart, akkor lehet blefarospazmus részjelensége. Mindenképpen ideggyógyászati vizsgálat szükséges, hogy van e esetleg egyéb olyan kísérő tünet, ami útba igazíthat az okot illetően

Kérdés: 2010. november 27., 20:31; Megválaszolva: 2011. március 16., 10:03
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Szemhéj mozgása
T. Szakértő! Szemhéjjal kapcsolatos kérdéssel fordulok Önhöz. Megfigyeléseim szerint a bal szemhéjam, nyitott szem esetén úgy redőződik, hogy...
Szemhéj görcs
55 éves vagyok. Kb. két éve tapasztalom, hogy a szemhéjam lecsüng. Látóterem minimális, olyan érzés, mintha görcs húzná össze. Szemészorvos nem...
Nem mozog rendesen a bal szemhéjam
Jó napot kívánok! A következő probléma miatt írok Önnek (Önöknek) . Már kb. 2-3 hónapja érzem, hogy a bal szemhéjam lecsukott (pislogás...
Keskeny szem
Néhány hónapja az egyik szemem keskenyebb a másiknál. Nagyon zavar, főleg, ha rólam készült fotókat nézegetek. Mitől lehet ez?
Agyi MRI eredmény illetve fülzúgás