• Egyensúlyvesztés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Körülbelül egy hete állandóan úgy érzem, mintha fel akarnék borulni. Járás közben nincs gond, de ha megállok egyhelyben, mindig elkezdek dőlni valamelyik irányba, aztán gyorsan korrigálok. Illetve néha úgy érzem, mintha a térdhajlatnál összeakarna csuklani a lábam. Ez a bizonytalanság érzet este felé a kezeim felé is átmegy. Van egy enyhe pánikbetegségem, gondoltam lehet annak egy újabb tünete, mindenesetre aggasztó. Mi lehet a probléma? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a egyensúlyzavar témában

        Kedves Kérdező! Lehetnek a tünetei a pánik betegség részei, de azért ezt csak akkor lehet kimondani, ha történt már előtte neurológiai vizsgálat ami kizárja az egyéb okokat, mely lehet a fülben lévő egyensúlyozó szerv vagy az egyensúlyozás agyi központjának bántalma. Háziorvosától kérjen beutalót a neurológiára. Előtte egy fülészeti és labor vizsgálat mindenképpen célszerű lenne, mert ennek az eredményét már tudná vinni a neurológusnak.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 10., 22:14; Megválaszolva: 2010. november 19., 10:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés