Agydaganat gyanú szemész és ideggyógyász vizsgálat után

Köszönöm a válaszát. A szemészeti vizsgálat kimutatta, hogy a szemfenék nyomás teljesen normális, az ideggyógyászati vizsgálat csak fizikális volt.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a agydaganat témában

Kedves Kérdező!

Ha orvosában felmerült volna agytumor lehetősége, bizonyára további vizsgálatokat is végzett volna, de egyszerű neurológiai fizikális vizsgálattal és szemfenéki nyomásvizsgálattal nem lehet kizárni az agytumor lehetőségét.

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2010. március 01., 09:36; Megválaszolva: 2010. március 01., 09:36
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Bfs?
Szédülés MRI lelet
fejfájás
fej felszínének fájdalma
Aneurysma gyanú