• Gerincprobléma? Nem tud ülni, állni, járni

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        a barátom 8 napot volt a belgyógyászaton.egy fájdalmat érzett a gerincébe és összeesett.megröntgenezték nem találtak semmit rendelenességet.volt sziv eko is véredmények is jók.most Marosvásárhelyen van az idegsebészeten ott végeztek magneses rezonancát, röentgent, véreredmények jók, a gerincvelő válladékot vettek az se mutat ki semmit.csak nem tud ülni, állni, járni. Mi lehet az oka ennek? Fájdalmai vannak, éjjel beleébred a lábai rángatoznak, remeg a teste fáj a dereka, gyomoridege van.néha nagyon bizonytalonokat lép.megkérem válaszoljon nagyon megviseli ez az állapot hova forduljunk.Tisztelettel Gabriella várom a válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a gerincfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        A lumbal punctio (gerincet körülvevő folyadék vizsgálata) és a gerinc MRI a helyi okokat kizárta. A legfontosabb a neurológiai szakvizsgálat és a koponya MRI vizsgálata. Autoimmun beteség irányába is célszerű laborvizsgálatokat végezni, de azt a kezelő neurológus döntheti el.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-02-15 10:46:53; Megválaszolva: 2010. február 15., 10:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: