1 hónapja szédülök

Üdvözlöm! Én olyan problémával fordulok Önökhöz hogy már egy hónapja folyamatosan szédülök.Egy napon erős fejfájás jött rám, olyan frontos tarkófájás.Ez egészen estig tartott és másnap jött ez a szédelgés.Nem húz egyik irányban se, nem volt még hányingerem se, és minél jobban fáradok annál inkább előjön. A fáradtság is sokkal erősebb, álmosabb vagyok, és nehezen is koncentrálok a dolgokra.Ha olvasok akkor még egy idő után már az is nehézkesebb, koncentrálnom kell rá.Reggel mindig jobb, de változó mikor jön elő.Voltam már mindenféle kivizsgáláson. Mivel elegem volt hogy nincs javulás, így koponya mr-t is csináltattam. Minden negatív.Nyaki-gerinc ultrahang, hasi ultrahang, fül-orr gége, kardiológia.Kardiológián egyedül a jó erős löketű szívdobogást jegyezték meg.Voltam szemészeten is a jobb szememen lévő fekete kis pontok miatt, akkor volt persze látásvizsgálat, ott se volt baj. A vérnyomásomat többször mérték mindig jó volt, 120 körüli.Többször mértem 140-150et is nyugodt állapotban de általában 120 körül van.Eszek, iszok rendesen (napi 2-3L víz), szedek multivitamint, c vitamint, van hogy magnesium-calcium-ot is.Teljesen tanácstalan vagyok, minden vizsgálat negatív de semmi javulás.Köszönöm szépen előre is a segítséget!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kalóczkai Andrea válasza a szédülés témában

Kedves Kérdező! A leirtak alapján nem gyanitható szervi betegség. Akkor viszont valamilyen lelki eredetű probléma áll fenn. Keressen pszichoterápiás segitséget. Sok lelki eredetű probléma rejtve marad, mivel a probléma esetleg régi keletű, és az akkor keletkezett rossz érzés, megoldatlan probléma a tudattalanba kerül. Innen már csak a rossz érzés kerül napvilágra, de egy másik életeseményhez csapódva jelenik meg. Mivel az érzés igy "értelmetlen", a szervezet "talál hozzá" egy szervi tünetet, hogy cselekvésre és megoldásra birja az egyént.

Kérdés: 2014. április 16., 21:55; Megválaszolva: 2014. április 20., 11:22
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Szklerózis?
Gyűrűs és kisujj szüntelen...
MR lelet értelmezése
Évek óta tartó szédülés