• Porckopás műtét után sem javul

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Korábban műtöttek porckopással Panaszaim a műtét után sem javultak ezért "medialis tokraffolást" végeztek el! A 2. műtét utáni napokban felfigyeltem egy furcsa fájdalomra ami a lábszáramon futott végig, akkor műtét utáni fájdalomnak tudtam be és így nem is foglalkoztam vele! Azóta eltelt 1, 5 év és a fájdalom továbbra is fenn áll! Ha kinyújtom a lábam és megfeszítem a térdemtől a lábszáramon (külső) 20 cm hosszan erős fájdalom jelentkezik! Ha fekszem nem olyan vészes, csak ha ráállok, és úgy feszítek rá! A terhelést sem bírom, kocogás közben nincs gond csak miután megpihentem erősödik a fent le írt érzés! Ha pontosan nem is tudja mi lehet a baj, adjon néhány tippet amiből kiindulhatnék, keresgélhetnék!

        WEBBeteg szakértő válasza a porckopás témában

        Vizsgálat nélkül nem tudok megfelelő választ adni. Ami elképzelhető, hogy a műtét következtében a megváltozott lágyrész viszonyok miatt alakulhatott ki ez a fájdalom, ami leginkább idegi eredetű lehet. Pontos választ operáló orvosától kérhet, aki a műtéti beavatkozás ismeretében tudja, hogy melyik területen járt és mely idegek sérülhettek. Szükség esetén ENG vizsgálat, Ultrahang, vagy EMG vizsgálat is szóba jön!


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2011. szeptember 28., 18:26; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 13:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!