Hirdetés
      • Idegbecsípődés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Nömös Árpád vagyok. Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy 3 hete vasárnap becsípődött a derekam a gerincemtől balra. Még az nap elmentem vele gyógymasszőrhöz aki valamennyit tudott rajta segíteni. Másnap ismét elmentem hozzá de nem sokat javult a derekam. Azon a hétvégén elementem gyógyfürdőbe ahol megint meg masszíroztattam magam keményebb volt a masszírozás ott sikerült is úgy gondolom kimasszírozni a becsípődésemet. Ez volt 2 hete de még mindig érzem a derekamban a fájdalmat ha lehajolok illetve ha hirtelen mozdulatot teszek sőt még a ball lábam felső comb részében is zsibogó és kicsit viszketős érzés van. gyógyszert is szedek rá Mydetont napi 2X er és Diclacot napi 1X er. A házi orvosom is mondta, hogy ha nem gyógyul annyira akkor menjek reumatológushoz. Kérdezném, hogy mit tegyek akkor? Ön szerint meddig tart ez a fájdalom, viszkető érzés? Menjek gyógymasszőrhöz hátha kiveszi teljesen a becsípődést vagy kérjek beutalót reumatológiára? Válaszát előre is köszöm! Üdvözlettel: Árpád

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a idegbecsípődés témában

        Tisztelt KÉrdező! Az eddigi terápia megfelelő, jó választás volt, a reuamtológus is valsóíznűleg ezt ajánlotta volna Önnek. A zsibbadás, lesugárzó fájdalom viszont arra utalhat, hogy akár sérv is kialakulhatott. Emiatt jó lenne speciális gyógytorna, illetve fizioterápia, súlyfürdő is. Sokszor 2-3 hét, mire ezen terápiák mellett megszűnnek a panaszok.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 08., 18:12; Megválaszolva: 2011. június 09., 21:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés