• Tyúkszem. Nyomás a lelken?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves doktor úr! Néhány hete egy tyúkszem vagy tyúkszemhez hasonló bőrelváltozás keletkezett a lábamon. Próbáltam tapaszt, nem sokat segített. Mihez volna érdemes folyamodni? Lehet-e köze ennek az elváltozásnak az engem ért stressznek, nyomásnak, a közeledő mérföldkövekhez, amelyeket végzős egyetemistaként meg kell lépnem?

        Dr. Bogdán Aurél válasza a tyúkszem témában

        Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. A lábon kialakuló tyúkszem, vagy tyúkszem szerű elváltozások hátterében általában vírusos fertőzés, vagy a láb statikai elváltozásai, kényelmetlen lábbeli viselése szokott állni. Mindenképpen mutassa meg bőrgyógyásznak, ortopédusnak.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus Itt kérdezhet

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2015. december 28., 18:02; Megválaszolva: 2016. január 03., 23:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: