Csont fájdalmak

Néhány hónapja a comb csontba nyilaló - csontrepedésre hasonlító- fájdalom jelentkezett. A fájdalom mindkét lábban jelentkezik, eltérő intenzitással. A lábfej nehézkes mozgása, a járás eldeformálódása.Régóta fenálló gerinc problémám is van, 2 csigolya összeroppant, 1 pedig 7mm-re el van csúszva. Eddig köszvényre kezeltek a magas húgysavszint miatt, de a legutóbbi laborvizsgálat alapján ez rendeződött. A lábujjon kinövés maradt vissza.Szeretném megtudni, hogy ezen tünetek mire utalhatnak?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza mozgásszervi probléma témában

Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni. Elmondása alapján a gerincprobléma állhat a háttérben. Mind az összeroppanás miatt, mind esetleges porckorong károsodás miatt lehetnek ilyen tünetei. Azt javaslom, hogy panaszaival keressen fel egy idegsebészeti szakrendelést, ahol további vizsgálatokkal pontosabb választ és megfelelő kezelést tudnak majd adni.

Kérdés: 2012. június 12., 20:17; Megválaszolva: 2012. június 15., 20:59
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Szíveskedjen a röntgen leletet...
Térd alján fájdalom hosszú ideje
Térdízületi gyulladás
Terápia javaslat
Mit lehet tenni? Mit szedjen?