• Mi lehet a probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dr. Úr! Egy kérdéssel fordulnék Önhöz! Lassan 2 hete, hanyatt estem görkorcsolyával, pont a derekam és a keresztcsontom tájékára! Nem dagadt be, nem lilult, de hajoláskor és fekvéskor igen érzékeny.Voltam vele orvosnál, beutalt röntgenre. Végül a lelet nem mutatott semmilyen fajta törést, repedést. De a fájdalom azóta sem csökkent. Kemény talajon nem tudok hanyatt feküdni, mert mihelyst találkozik a talaj a beütött résszel nyilalást érzek és fájdalmat. Ugyan ez az érzés van akkor is, amikor lehajolok, vagy hirtelen mozdulatot csinálok! Járáskor nincs semmi baj, de ha pl. meglegyintem a lábamat, mintha focilabdába rugnék, megint jelentkezik az erős nyilalás! Az lenne a kérdésem, hogy pihentessem, vagy szoktassam hozzá a terheléshez! Ha a röntgen nem mutatott ki eltérést, akkor nincs mitől félnem, és ez a nyilalás csak attól van, hogy nagyon beütöttem?! Válaszát előre is köszönöm! Üdv.: Kiss Alexandra

        Dr. Bogdán Aurél válasza a sérülés témában

        Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Elmondása alapján egy nagy fokú zúzódásról lehet szó, mely akár 4-6 hétig is panaszt okozhat. Amit javasolni tudok, hogy kímélje amennyire tudja, minél kevesebbet üljön, vagy álljon, kenje valamilyen nem szteroid kenőccsel. Ha a 6. hétre is megmaradnak a panaszok, akkor keresse fel ismét a baleseti szakrendelést.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus Itt kérdezhet

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2012. április 02., 21:35; Megválaszolva: 2012. április 10., 17:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: