mikor kezdjem

Üdvözlöm Önöket! Január ota vagyok C 9110, nyirokcsomó nagyobbodással a nyakam mindkét oldalán. A daganatok nagyok, de engem nem zavarnak, jól eszem, nem fogyok, futok, dolgozok, sok gyümölcsöt vitamint eszek.Fehér vérsejt most 48.3 11hóval ezelőtt 50.45volt, vörös most4.111 hóval ezelőtt4.86 volt. Már májusban akarták kemozni, de 5 orvosból 3 még azt mondta várjunk a kemóval. Most újra azt mondják egy gyenge kemóval eltüntetik a nyaki csomókat. Mit tegyek jó a közérzetrem, nem fáj semmi. mikor feküdjek be kemóra, a kezelés állítólag 3X 'hetes, de 1-3 év s ujra kiujul a daganat! Várom válaszukat, tisztelettel László és szívből BUÉK!

Dr. Árki Ildikó válasza kemoterápiás kezelés témában

Kedves László!

A C9110 kóddal ellátott betegség kezelését alapvetően a sejtfelületi marker típusok, ill. a receptor gén átrendeződés alapján kialakított prognosztika alapján határozzák meg. Kezelő orvosai ismerik az Ön állapotát és alakítják a terápiás lépéseket, ebben tanácsot adni a távolból nem igazán lehet.

Boldog új évet kívánok, üdvözlettel: dr. Árki Ildikó

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2012. december 26., 16:07 ;Megválaszolva: 2013. január 04., 21:40
Kérdések és válaszok: Vérképzőszervi daganatok (leukémia, limfóma)
Vérkép, mikor túl magas mikor túl...
Tisztelt Dr nő! Voltam vérvételen és a Lym 41,5% a Mono 10,6% és a Neutro 44,9% ez a 3 dolog kapott csillagot. Érdeklődnék hogy mennyire érdemes ezek...
Vérképelemzés
Kedves Márta! Segítségét kérném az alábbi vérkép elemzésében. Ami miatt főként írok, az az NRBC, sosem találkoztam még ezzel a...
Labor lelet értékelése
Tisztelt Doktor Úr / Nő! Véleményt szeretnék kérni az ezen a linken található labor eredményről:...
Labor lelet plusz egyéb kérdés
Tisztelt Doktornő! A háziorvos a koleszterint említete, hogy az egy kicsit magas, de nem számottevő. 5,35 (
Plazmaadás