Alhasi és vese tájéki fájdalmam van, mi okozhatja?

Kedves Doktor nő! Ülő munkát végző 25 éves nő vagyok..napi 12-14 órát ülök. a problémám elég összetett, 9 hónappal ezelőtt azt hittem becsípődtem, elküldtek ultrahangra, azt mondták egyik vesém kisebb, mint a másik, de azt mondták születési dolog...később szédülés társult hozzá, majd pánikbetegség, szorongás...vérvételnél a crp értékem a megengedett 3 helyett 21 volt, de azt mondták nem vészes....pár hónapja észrevettem, hogy a hüvelyem belül be van dagadva, nem tudok tampont használni, a szexuális együttlét viszont nem fáj...mára maradt a szédülés, haspuffadás, ami szinte állandóvá vált.....medence ájékon érzek mindig nyomást, azt mondta doki biztos becsípődtem, de közben a puffadás is állandósult....lehet ez nőgyógyászati probléma? szinte már a petefészkeimet is érzem, h fájnak....lehet gyulladás? vagy az ülő munka következménye minden? vagy már pszichésen képzelek be mindent? milligest fogamzásgátlót szedek, de sajnos nem orvos írta föl...válaszát köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza hasi panaszok témában

Ez lehet nőgyógyászati probléma, de azt csak vizsgálattal lehet eldönteni.

A labor eredmény is gyulladást mutat, panaszait ez okozza.

Keressen fel szakorvost! Gyógyszeres kezelésre van szükség.

Kérdés: 2012. augusztus 17., 14:51; Megválaszolva: 2012. augusztus 21., 22:45
Kérdések és válaszok: Haspuffadás
Hisztamin intolerancia
Tisztelt doktor Úr! Tartós pufadásom kivizsgálása során szinte minden leletem negatív volt (tükrözés, hasi uh stb) . Saját kérésemre DAO enzim...
Kiértékelés
Üdvözlöm. Régóta tartó hasfájással és puffadással küzdök. Voltam több vizsgálaton, gyomor (negatív) és vastagbéltükrözés Sibo gyanúját...
Jobb oldali szétsugárzó hasi...
Tiszteletem! A problémám a következő: Kezdődő sérvet találtak nálam, a jobb és a bal oldalon is. Azután, kb négy hónapja, a köldököm...
Ételintolerancia eredmény
Tisztelt Doktor Úr! 4 éve szülés óta estére nagyon nagy lesz a hasam. Ha pl: nem eszek hetekig kenyeret, tésztát, sütit... akkor ez a puffadás pár...