• állandó viszketés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Kisunokám kb.2 hónapja megállás nélkül vakarja mindkét szemét, orrát, és az orr és szem között az arcát. Játszásban, evésben, mindenben zavarja, csak ha alszik akkor nem vakaródzik. Kapott antihisztaminos szemcseppet és Fenistil cseppeket is, de nem használt. Semmi tünete nincs más (nem piros a szeme, arca sem stb.) Ez lehet valami rossz szokás? Vagy mégis allergia? De akkor miért nem használtak a gyógyszerek? Válaszát köszönöm.

        Dr. Balogh Andrea válasza a allergias szemgyulladás témában

        Tisztelt Kérdező! Sajnos lehet allergia, tessenek elvinni a kisunokát a szemészetre, szteroidos szemcseppet szoktak felírni és az segíteni szokott illetve át kellene gondolni, hogy vajon mi lehet ami a panaszokat okozza és ha lehetséges azt meg kellene szüntetni a kicsi környezetében. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2019. október 01., 16:43; Megválaszolva: 2019. október 10., 12:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: