• Shönlein henock purpura

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm Kedved Doktornő/Doktorúr! 5 éves kisfiam 6. hete shönlein henock purpura nevű betegségben szenved. Szerencsére az enyhébb lefolyású esetek közé sorolható. A következő lenne a kérdésem: Míg tart a betegség a gyereknek adhatok e Béres cseppet +C vitamint? A gyermekorvosunk kifejezetten ajánlotta ezért 1 hete adtam Neki napi 10 cseppet. Amikor a kórhazi kezelőorvosunknak megemlítettem, szőrnyűlködve elutasította mondván, hogy ez egy autoimmun betegség ami almost a gyerekben zajlik. Megijedtem, hiszen 1 hete adom a Béres cseppet. Szeretném tudni, hogy mi az Ön véleménye erről? Mennyit ártottam most ezzel? Átottam e egyáltalán? Válaszát nagyon köszönöm!

        Dr. Balogh Andrea válasza a Henoch Schönlein purpura témában

        Kedves Kèrdező! Nem àrtott gyermekènek, nyugodtan adhatja neki a Bères cseppet C vitaminnal. Bàr ez egy autoimmun betegsèg de a kivàltò oka mind a mai napig pontosan nem hatàrozhatò meg, csak feltètelezèsek vannak. Nem a C vitamin vagy a Bères csepp fogja meggyògyìtani a gyermeket, de az immunrendszert tàmogathatja ami nem jelenthet problèmàt. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2019. június 07., 11:19; Megválaszolva: 2019. június 13., 08:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: